Månadsmöte 31 augusti - Johan Carlberg - om komposition

thumbnail Passbild JC

”Mitt namn är Johan Carlberg. Jag är 20 år gammal och har nyligen börjat mitt första år på Nordens Fotoskola på Biskops Arnö.I över sex år har jag hängivet ägnat mig åt fotografi. Under dessa år har jag samlat på mig kunskap om mediumet som jag nu vill föra vidare till andra fotografer, i det här fallet, om komposition.

Den 31 augusti med Lidingö fotoklubb har jag ett föredrag om komposition. Det har 15 punkter med 15 olika tekniker där jag förklarar vad de innebär, varför de är viktiga och hur man kan implementera dem i sitt egna fotograferande. Teknikerna går från grundliga till lite mer komplexa.

Med egna bilder och några från andra fotografer illustrerar och berättar jag på ett sätt som ska vara lätt för publiken att hänga med i och förstå.

Syftet med föredraget är att publiken ska lämna lokalen med ett nytt tankesätt på komposition och som en bättre fotograf. Föredraget ska vara lärorikt och underhållande. Välkomna!”

Hälsar
Johan Carlberg

Våra sponsorer

 

          thumbnail_cr-logo_tagline.jpg               MAXStrom.jpg              SP_LOGO_K_RGB.png                BGA fotobutik logo Allt for dina vaggar               konstexpo