Skogshem & Wijk - utställningsmöjlighet

Till alla utställningssugna medlemmar!

Lidingö Fotoklubb har inlett ett samarbete kursgården Skogshem & Wijk på norra Lidingö. I en korridor får vi hänga upp våra alster till beskådande av anläggningens konferensgäster. Utställningen är inte öppen för allmänheten utan tavlorna visas för kursdeltagarna som passerar förbi. Har man tur kan man få bilder sålda.

Elisabet

Under cirka två månader per omgång visar vi våra fotografier. Det är lagom med fyra fotografer per period.

Det är en vägg som är 22 meter lång och två mindre väggar som är 1,90 vardera.
På långväggen har vi alltså i snitt 5,5 meters yta att hänga på per person, till det tillkommer de två mindre ytorna.

Anmäl Ert intresse, så sätts ni upp i turordning. Det går naturligtvis även att önska att ställa ut under en valfri period framöver.

Sonja

Prata med Elisabet Lingö eller Sonja Tydén på månadsmötena, eller skriv till oss via Facebooks ”Meddelande”-funktion.

Elisabet och Sonja