Månadsmöte den 11 december - "Det stora tävlingsmötet"

Odlingsvägen
Foto: Anders Bauer

Vi avslutar som vanligt året med "Det stora tävlingsmötet". Vi inleder med "Bildduellen", där vi alla bestämmer vem som försvinner och vem som slutligen vinner. Därefter följer korandet av "Årets gatufotograf" - där C-H Segerfeldt, Sveriges ende gatufotograf med en egen bok, är enväldig domare. Och givetvis får vinnaren den kritikerrosade boken "Mitt liv på gatan" av densamme. Vi avslutar sedan med sista omgången i klubbmästerskapet, med temat "Symmetri". Kan det bli bättre?

Bilden ovan? Det är en s k solargraphy - tre månaders exponering med en egenhändigt tillverkad pinnhålskamera på ett fotografiskt papper (alltså inte ett "skrivarpapper") Är den med i bildduellen? Vet ej, men om den är det vet ni vad ni ska rösta på. :)

Välkomna!