Thomas Jågas - landet, livet, ljuset - så magnifikt!

thumbnail Mats Rudolfsson Blå timme 1 av 2
Foto: Mats Rudolfsson

Vår gäst Thomas Jågas, som hastade iväg från Falun för att besöka oss, bjöd på en magnifik bildföreläsning. Hänförande vackert, och med hans berättelser om naturen, ljuset, djuren och fåglarna var det bara att sitta och njuta och dras med.

Och Thomas avslutande bildspel, det är ett av de mest berörande jag har sett, om inte det mest berörande. Bildövergångarna, tempot, musiken - allt klaffade så perfekt. Vilken avslutning! Jag fick gåshud och det kom nästan tårar av den stämning han skapade. Jag önskar att jag kunde se det igen.

Med temat ”Blå timmen” i vårens sista omgång i klubbmästerskapet, vem kunde vara en bättre domare än Thomas? I projekttionsklassen valde han ovanstående bild av Mats Rudolfsson som vinnare, helt rätt. Grattis till Mats och grattis även till Andreas Welander som vann påsiktsklassen.