Månadsmöte den 27 februari - Elisabeth Landberger - närvaro, känsla, form och ljus - hos Scandinavian Photo

Elisabeth L
Foto: Elisabeth Landberger

”För mig handlar fotografi om närvaro, om känsla, form och ljus. Jag vill beröra och skapa magi. Mina största inspirationskällor är naturen, och mötet, både med människor och djur. Och oavsett om jag fotograferar landskap en stekhet dag på savannen eller ett lyckligt brudpar handlar det om att vara där, och att fånga känslan i ögonblicket.

Jag har ha en mängd olika kunder, både företag, organisationer och privatkunder. Jag jobbar även som reseledare för fotoresor, bland annat till Finland, Namibia och Japan. Är sedan förra året anställd på Scandinavian Photo, med ansvar för deras ”events” och även kontaktperson för Lidingö Fotoklubb, vilket är extra kul.

Jag kommer att prata om att utvecklas som fotograf, att hitta sitt eget uttryck, om att ta kreativa bilder och beskriva olika tekniker inom den genren”.

Elisabeth Landberger, bildförevisare vid vårt månadsmöte hos Scandinavian Photo.