Vi for västerut och österut - och gillade väntande flygvärdinnor bäst

Roger Moe
Bildspel: Roger Moe

Som vanligt ett mycket välbesökt årsmöte, kul. Kvällens stora bildvisning stod Tomas Berg för, med sin bildvisning från resan österut med Transsibiriska och Transmongoliska järnvägen. Mycket uppskattat, även om Tomas inte direkt gjorde reklam för en tur med Transsibiriska järnvägen, det fanns en del att önska enligt Tomas. Men Mongoliet, där var det desto bättre.

Under kvällen röstade vi även fram Atze Dijkstras bild på de väntande flygvärdinnorna som ”Årets bild 2018”. Ett stort grattis Atze!

Mötet inleddes med en härlig resa västerut - Roger Moe visade sitt bildspel ”Naturbilder och rodeo från Pacific Nortwest”. Om du inte var med på mötet ska du absolut se Rogers bildspel, klicka här så ska det spelas upp (det är en stor fil så det tar några sekunder innan det kommer igång - håll ut - och musiken startar efter de två inledande kartorna).