Månadsmöte den 12 december - det stora tävlingsmötet

CHtillsammans
Foto: C-H Segerfeldt - tema "Tillsammans" - utom tävlan förstås

Ja, så var det dags igen. Dags för ”Det Stora Tävlingsmötet” - med bildduellen, korandet av årets gatufotograf samt sista omgången i klubbmästerskapet.

Vem vinner och vem försvinner? Bildduellen, årets mest spännande tävling. Du är domare, tillsammans med alla andra mötesdeltagare. En efter en försvinner bilderna, tills bara en vinnare finns kvar. Du får delta med två bilder och det är inget tema i bildduellen. Läs mer på hemsidan, under Klubbmästerskapet och sedan Bildduellen.

”Tillsammans” är temat för ”Årets Gatufotograf”, som alltid med C-H Segerfeldt som enväldig domare. Du får delta med två bilder, bilder som ska vara tagna under året. Och det är endast i projektionsklassen vi tävlar.

Sista omgången i klubbmästerskapet, med temat ”Kors och tvärs”, avgör vilka som blir 2018 års klubbmästare, spännande! Domare är vår medlem och revisor Lennart von Sydow.

Välkomna!