Månadsmöte den 28 februari - Staffan Widstrand - människan i naturen

20180213 2 Staffan Widstrand
Foto: Julien Roche

Vår sponsor Scandinavian Photo hälsar oss varmt välkomna till det traditionella februarimötet hos dem, nu i deras nya flaggskeppsbutik på Vasagatan 14. Som vanligt erbjuder de några generösa rabatter, se mer i månadsbrevet. Butiken är öppen för allmänheten fram till klockan 19, men vi har möjlighet att köpa fotoprylar både före och efter 19, så passa på.

Gäst är Staffan Widstrand, internationellt känd fotograf med fokus på vårt naturarv och på människan i naturen. Han är grundare till projektet Wild Wonders of Europe, han har gett ut arton böcker, där hans senaste ”Ett vildare liv” utsågs till 2018 års Pandabok av WWF. Staffan kommer att visa unika bilder från sina reportageresor och berätta och tycka till om natur, djur och människor från olika områden världen över.

Varmt välkomna!