Månadsmöte den 31 januari - Årsmöte och "Bland kolibrier och amfibier i regnskogen"

Groda
Foto: Kerstin Persson

Det blir ett sedvanligt kort årsmöte, och ni kan sitta lugnt under mötet, alla roller som ska väljas under mötet är redan klara, under förutsättning att stämman godkänner dem förstås.

Därefter blir det val av "Årets bild 2017". Efter kaffepausen blir det bildvisning, "Bland kolibrier och amfibier i regnskogen".

– I Costa Rica möts man av en unik natur med en mångfald av spännande växter och djur. Det blir fokus på både supersnabba kolibris och tröga sengångare. Kameran var även med på nattvandringar där vi letade efter märkliga smådjur. Vi delar med oss av tips på fototeknik från resan och avslutar med några nytagna foton från Nya Zeeland, berättar Kerstin Persson och Mats Rudolfsson. Spännande!

Men, men, ... först av allt blir det stor invigning av vår nya projektor, en 4K-projektor, med ett bildspel från Island. Det ni!

Varmt välkomna!