Mats tog hem bilduellen - munk i motljus

mats rudolfsson bildduell bild 1 av 2
Foto: Mats Rudolfsson

Det stora tävlingsmötet inleddes med den alltid lika spännande bildduellen. Rekordmånga bilder ville vara med i tävlingen, hela 47 bilder kände för att ställa upp. Under andäktig tystnad visade Jani två bilder i taget och vi räckte lydigt upp handen på den bild vi gillade bäst. Efter drygt fyrtio dueller, varav många väldigt jämna, vi fick räkna rösterna ett flertal gånger, hade vi en klar vinnare - munk i motljus - stort grattis till Mats Rudolfsson.

Efter en kort lektion i gatufoto av vår maestro C-H Segerfeldt, och speciellt vad ”en i mängden” innebar, fick vi ta del av bidragen till ”Årets gatufotograf”. Domaren, C-H, hittade en självklar vinnare - stort grattis till Christer Prinzell - som vann ett signerat exemplar av domarens bok "Mitt liv på gatan".

Därefter blev det dags för sista omgången i klubbmästerskapet med temat ”kontakt”. Där utsåg domaren, Lennart von Sydow, Kerstin Persson till vinnare i påsiktsklassen och Mats Rudolfsson till vinnare i projektionsklassen - stort grattis.

Nu tar vi jullov - nästa möte blir den 31 januari.

Styrelsen önskar alla medlemmar en God Jul och Gott Nytt År!