Månadsmöte den 27 september - Johan Fowelin - konst, arkitektur och reklam

JohanF
Foto: Johan Fowelin

”Min far hade ett mörkrum, en garderob full av konstiga saker som jag började leka med. Jag blev snart beroende av framkallare och fix och av sensationen när bilderna kom ut ur dem. De första bilderna var från öde byggnader. Sedan dess har världen förändrats men inte min hängivenhet mot arkitektur och konstnärligt uttryck ” - Johan Fowelin.

På septembermötet får vi besök av Johan Fowelin, han har arbetat i mer än två decennier med fotografi och skrivande inom konst, arkitektur och reklam med ett traditionellt men ändå modernt uttryck och stark konstnärlig integritet. Han är anlitad av arkitekter, gallerier, förlag, byråer och institutioner, nationellt och internationellt.

I klubbmästerskapet är det dags för kollektion, 3-5 bilder med en röd tråd, ett gemensamt tema eller en berättelse som håller samman bilderna. Du kan delta med en kollektion i varje klass.

Varmt välkomna!