Månadsmöte den 30 augusti - vi kliver in i sagornas värld

LFK augusti

”När vi tittar på en plats ser vi inte platsen som den är utan hur den kan bli.”

På onsdag får vi möta fotokonstnärerna Victoria Söderström och Beata Rydén som skapar magiska bilder. De tar dig med på en inspirerande resa genom sin kreativa process: Från skiss på papper, till en färdig bild i Photoshop.

Tillsammans kallar Victoria och Beata sig för Sagoakademien, där kärnan är kraften i det kreativa skapandet, och en stark tro på fantasins helande kraft.

Sagoakademien har ställt ut på flera platser, senast på Scandinavian Photo i Bankeryd och Fotomässans stora utställning 2016. De är lärare på Moderskeppet, arrangerar workshops i kreativt fotograferande och föreläser om arbetsprocess från skiss till färdig bild.

I klubbmästerskapet är det dags för den tredje omgången, med tema ”panorering”.

Varmt välkomna!