Månadsmöte den 25 april - Johanna Lundberg - sportfotograf

Foto: Thomas Windestam

Onsdagen den 25 april får vi besök av Johanna Lundberg från Stockholm. Hon arbetar som fotograf på Bildbyrån med en specialinriktning inom sportfotografi. Hon reser jorden runt för att bevaka både våra större och mindre mästerskap och idrottare.

I sin bildföreläsning kommer hon att prata om hur det egentligen är att bevaka en EM-final i fotboll, utmaningar med sportfotografi och vad som driver en att fortsätta.

Det är även dags för andra omgången i klubbmästerskapet, med tema ”Inramat”.

Välkomna!

Årets höstresa går till Östergötland

img 5339

Årets höstresa går till Östergötland, närmare bestämt till metropolen Skänninge.

Följ med den 11-14 oktober för fotografering samt läraktigt och trevligt umgänge.

I trakterna kring Skänninge tar vi oss lätt till Göta Kanal, Ombergs ekopark, Alvastra klosterruiner, Stora Lund med spännande klippor, Vadstena, Gränna, Bergs slussar, Visingsö och mycket, mycket mer.

Läs mer här i inbjudan och anmäl dig till Elisabet Lingö.

Jenny och flygvärdinnor?

Atze Dijkstra LFKtävling Arbete SvartVit 20180321 3
Foto: Atze Dijkstra

Jo, Jenny Thörnberg valde Atze Dijkstras flygvärdinnor ovan till vinnare i projektionsklassen med temat ”yrke, i svartvitt”. Snyggt, eller hur! Och välförtjänt vinnare i påsiktsklassen blev Elisabet Lingö.

Dessförinnan fick vi se härliga familje- och barnbilder av Jenny, som även berättade om sina knep för att få till bra bilder med barn som inte kan vara still. En mycket lyckat månadsmöte, återigen.