70-ÅRSJUBILEUM

70-årsjubileum

Lidingö Fotoklubb fyller 70 år!

Lidingö fotoklubb fyller 70 år 2019 och det ska vi fira!

Det finns en arbetsgrupp som ansvarar för att ta fram ett förslag på tidpunkt, typ av aktivitet mm. Gruppen består av 8 medlemmar i klubben.

Arbetsgruppen har hållit ett flertal möten och ett antal förslag har kommit fram. Efter besök och andra kontakter samt eferforskningar börjar ett konkret förslag att utformas.

Tiden för jubileum planeras till veckorna 46-48, 2019. Platsen blir Lidingö stadshus nyrenoverade entré i form av en utställning. Delar av utställningstiden kan komma att ske under Lidingö kulturvecka.

Arbetsgruppen jobbar vidare under hösten med att bestämma exaktare datum, planering av utställningens tema, aktiviteter mm. Mer info kommer. Det viktiga är att alla medlemmar ska få en möjlighet att visa någon bild och att vi gör detta jubileum till ett roligt firande av klubbens verksamhet.

Anders Johansson / Jubileumsgruppen

Ladda upp dina bilder

Här kommer det att komma information om hur bilder du vill ha med på utställningen ska skickas in.